Champagne tour 2024

Meguiar's Belgium & 2wrap.com zijn partner van JB Exclusive Events, voor de evenementen in 2023!

 

Vrijdag 10 mei t/m zondag 12 mei 2024 staat de 2e editie van de Champagne tour gepland, dit evenement staat volledig in het teken van Frankrijk, de sportieve auto's en alle mooie gebieden in en om de Champagnestreek.

 

Tijdens de Champagne tour 2023 gaan wij genieten van de prachtige Champagnestreek, wij nemen u in dit 3-daagse evenement mee naar de mooiste plekjes die de Champagnestreek te bieden heeft. Geniet samen met ons van het eten, de Champagnes, de routes, de locaties, de regio en de sfeer tijdens de Champagne tour 2023! Tijdens dit evenement gaan wij ook een prachtig Champagnehuis bezoeken, overnachten, diner en lunchen op high end locaties en natuurlijk diverse proeverijen houden en locaties bezoeken die alles te maken hebben met Champagne!

 

DAG 1 - VRIJDAG 12 MEI

Op vrijdag 10 mei ontvangen wij u op een prachtige locatie in de Champagnestreek, namelijk een 5 sterren hotel waar wij ook zullen overnachten!

Na ontvangst met een hapje en een drankje wordt u naar uw kamer gebracht zodat u rustig even kunt settelen, voordat wij u weer ontvangen voor het avondprogramma.

 

Nadat iedereen is gearriveerd zullen wij u iedereen nog even toespreken door middel van een briefing, na deze briefing gaan wij met z´n alle aan tafel om heerlijk te genieten van het 3 gangen diner. 

 

DAG 2 - ZATERDAG 13 MEI

Op zaterdag 13 mei is de officiële start van het evenement. Wij zullen met z´n alle gezellig ontbijten voor het vertrek, na het ontbijt is het tijd om alle auto´s op te stellen voor de start van de Champagne tour 2024.

 

Vanuit de startlocatie gaan wij een mooie route rijden naar de lunch locatie, op deze prachtige locatie staat een 3-gangen lunch voor u klaar.

 

Na deze heerlijke lunch gaan wij onze weg vervolgen naar de eind locatie, de eind locatie betreft een prachtig hotel middenin de Champagnestreek. Zodra u bent aangekomen op deze locatie heeft u rustig de tijd om even in te checken, om even bij te komen en om uzelf even op te frissen. Zodra iedereen is gearriveerd zullen wij u weer ontvangen voor een heerlijk 3 gangen diner.

 

DAG 3 – ZONDAG 14 MEI

Zondag 14 mei is de dag dat wij dit mooie evenement weer afsluiten. Wij zullen met z´n alle gezellig ontbijten voor het vertrek richting een Champagnehuis, wij zullen nog een keer een mooie route rijden voordat wij aankomen bij dit Champagnehuis.

 

Aangekomen bij het Champagnehuis zullen wij een Champagne tour en proeverij volgen. Na de tour zullen wij onze weg vervolgen naar de lunch locatie, hier gaan wij genieten van een heerlijke 3-gangen lunch. Op het moment dat de lunch is afgelopen zullen wij u uitzwaaien en bedanken voor uw deelname!

 

Wilt u hier nou bij zijn of heeft u vragen over dit evenement? Neem contact met ons op via info@jbcustomizingevents.com, inschrijven is tevens mogelijk via onze website of via ons e-mailadres.

 

Tot vrijdag 10 mei!

 

Over dit weekend

Wanneer:

Vrijdag 10 mei t/m zondag 12 mei

 

Waar:

Champagnestreek

 

Wat kunt u verwachten:

- Unieke locaties

- Prachtige hotels

- Eten en drinken

- Een unieke ervaring om nooit meer te vergeten

- Leuke activiteiten

- Proeverij en bezoek aan een Champagnehuis

- Leuke activiteiten

- Unieke locaties en regio's

- Foto en videoreportage

- Goodiebags voor onderweg

 

 De prijs om deel te nemen bedraagt 1399,- ex 9% btw per persoon

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

Alle exclusieve en supercar gerelateerde auto's zijn welkom, wij als organisatie geven aan het recht te hebben om deelnemers te weigeren vanwege bepaalde factoren.


Terms and conditions