Start of Summer Gathering 2023

In samenwerking met LBoss CarSelect en LOKO Polish organiseren we op zondag 2 april 2023 de Start of Summer Gathering 2023 voor u!

 

Deze dag staat volledig in het teken van autoliefhebbers en de prachtige auto's die aanwezig zullen zijn, allemaal onder het genot van een hapje en een drankje!

 

LBoss CarSelect en LOKO Polish stellen meer dan 2700 m2 terrein beschikbaar voor het evenement, zodat we een evenement met veel diversiteit in auto's kunnen neerzetten!

 

We kleden het pand van LBoss CarSelect en van LOKO Polish van binnen aan met de mooiste auto's die het evenement te bieden heeft, wij plaatsen tafels zodat u kunt genieten van de hapjes en drankjes tussen de auto's en buiten zullen de andere auto's voor u tentoon worden gesteld!

 

Naast de deelnemers die aanwezig zullen zijn met hun exclusieve auto kunt u tijdens het evenement de uitblinkers uit het assortiment van LBoss CarSelect bekijken, deze zijn speciaal voor u tentoongesteld zowel in de showroom als buiten op het terrein.

 

U bent van harte welkom om het evenement vanaf 13:00 te bezoeken. We vragen deelnemers om in te checken tussen 13:00 en 14:00 uur.

 

Bij aankomst krijgen de deelnemers bandjes, zodat ze gebruik kunnen maken van de faciliteiten en de plaatsten die enkel toegankelijk zijn voor de deelnemers.

 

Informatie

Wat u kunt verwachten: Hapjes, drankjes, stands en veel auto's!

Wanneer: Zondag 2 april 2023

Prijs: Geheel gratis

Adres: Energielaan 15, 3650 Dilsen-Stokkem (België)

 

Programma

13:00 uur: Inchecken eerste deelnemers

14:00 uur: Alle deelnemers ingecheckt

13:00 - 17:00 uur: Evenement

17:00 uur: Uiterlijke vertrek van de deelnemers en bezoekers


De organisatie behoudt zich het recht voor om deelnemers te weigeren.

 

Aanmelden kan via info@jbcustomizingevents.com of via het inschrijfformulier.

 

Laat ons weten met hoeveel personen en met welke auto u mee wilt doen.

 

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

Terms and Conditions

Sponsoren