Knokke Beach tour 2023

Meguiar's Belgium & 2wrap.com zijn partner van JB Exclusive Events, voor de evenementen in 2023!

 

Zondag 11 juni 2023 staat de 2e editie van de Knokke Beach tour 2023 gepland, dit evenement staat volledig in het teken van de deelnemers, hun sportieve auto's en alle mooie gebieden in West-Vlaanderen en Zeeland.

 

Wij zullen tijdens dit evenement een mooie en uitdagende route rijden langs en door de mooie gebieden van de kuststreek van België en een mooie etappe door Zeeland.

 

Wij starten dit evenement op een geheime locatie in West-Vlaanderen. Op deze locatie wordt u ontvangen met een heerlijk ontbijt, waarna u wordt voorzien van een goed gevulde goodiebag. Hierna zullen wij beginnen aan de route, na ongeveer 2 uur rijden zullen wij aankomen op de lunch locatie. Op de lunch locatie staat een heerlijk uitgebreide lunch voor u klaar, hierna kunt u er weer 2 uur tegenaan voordat we aan zullen komen op de eindlocatie. Op de eindlocatie sluiten wij deze mooie dag namelijk af met een heerlijke eindborrel om gezellig na te genieten van de dag.

 

Wilt u hier nou bij zijn of heeft u vragen over dit evenement? Neem contact met ons op via info@jbcustomizingevents.com, inschrijven is tevens mogelijk via onze website of via ons e-mailadres.

 

Tot zondag 11 juni!

Over deze dag

Wanneer:

Zondag 11 juni

 

Waar:

Geheime locatie in België in West-Vlaanderen

 

Hoe laat:

- Startlocatie 10:00 tot 11:00

- Lunch 13:15 tot 14:45

- Eindlocatie 17:00 tot 19:00

 

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

Alle exclusieve en supercar gerelateerde auto's zijn welkom, wij als organisatie geven aan het recht te hebben om deelnemers te weigeren vanwege bepaalde factoren.


Terms and conditions