Champagne tour 2023

Meguiar's Belgium & 2wrap.com zijn partner van JB Exclusive Events, voor de evenementen in 2023!

 

Vrijdag 12 mei t/m zondag 14 mei 2023 staat de eerste editie van de Champagne tour 2023 gepland, dit evenement staat volledig in het teken van Frankrijk, de sportieve auto's en alle mooie gebieden in en om de Champagnestreek.

 

Tijdens de Champagne tour 2023 gaan wij genieten van de prachtige Champagnestreek, wij nemen u in dit 3-daagse evenement mee naar de mooiste plekjes die de Champagnestreek te bieden heeft. Geniet samen met ons van het eten, de Champagnes, de routes, de locaties, de regio en de sfeer tijdens de Champagne tour 2023! Tijdens dit evenement gaan wij ook een prachtig Champagne museum bezoeken en daarnaast een Champagnehuis, op beide locaties zullen wij een proeverij hebben!

 

DAG 1 - VRIJDAG 12 MEI

 

Op vrijdag 12 mei ontvangen wij u op een prachtige locatie in de Champagnestreek, namelijk een 5 sterren hotel waar wij ook zullen overnachten!

Na ontvangst met een hapje en een drankje word u naar uw kamer gebracht zodat u rustig even kunt settelen, voordat wij u weer ontvangen voor het avondprogramma.

 

Nadat iedereen is gearriveerd zullen wij u iedereen nog even toespreken door middel van een briefing, na deze briefing gaan wij met z´n alle aan tafel om heerlijk te genieten van het 3 gangen diner

 

DAG 2 - ZATERDAG 13 MEI

 

Op zaterdag 13 mei is de officiële start van het evenement. Wij zullen met z´n alle gezellig ontbijten voor het vertrek, na het ontbijt is het tijd om alle auto´s op te stellen voor de start van de Champagne tour 2023. Zaterdag 13 mei gaan wij ook naar het Champagne museum.

 

Vanuit de startlocatie gaan wij een mooie route rijden naar het Champagne museum, na een rondleiding en een Champagne proeverij zullen wij onze weg vervolgen naar de lunch locatie, op deze prachtige locatie staat een 3-gangen lunch voor u klaar.

 

Na deze heerlijke lunch gaan wij onze weg vervolgen naar de eind locatie, de eind locatie betreft een prachtig hotel middenin de Champagnevelden dat in 2022 is geopend. Zodra u bent aangekomen op deze locatie heeft u rustig de tijd om even in te checken, om even bij te komen en om uzelf even op te frissen. Zodra iedereen is gearriveerd zullen wij u weer ontvangen voor een heerlijk 3 gangen diner.

 

DAG 3 – ZONDAG 14 MEI

 

Zondag 14 mei is de dag dat wij dit mooie evenement weer afsluiten. Wij zullen met z´n alle gezellig ontbijten voor het vertrek richting een Champagnehuis, wij zullen nog een keer een mooie route rijden voordat wij aankomen bij dit Champagnehuis.

 

Aangekomen bij het Champagnehuis zullen wij een Champagne tour en proeverij volgen, na de tour zullen wij op deze locatie genieten van een heerlijke 3-gangen lunch. Op het moment dat de lunch is afgelopen zullen wij u uitzwaaien en bedanken voor uw deelname!

 

Wilt u hier nou bij zijn of heeft u vragen over dit evenement? Neem contact met ons op via info@jbcustomizingevents.com, inschrijven is tevens mogelijk via onze website of via ons e-mailadres.

 

Tot vrijdag 12 mei!

 

Over dit weekend

Wanneer:

Vrijdag 12 mei t/m zondag 14 mei

 

Waar:

Champagnestreek

 

Wat kunt u verwachten:

- Unieke locaties

- Prachtige hotels

- Eten en drinken

- Een unieke ervaring om nooit meer te vergeten

- Leuke activiteiten

- Proeverij en bezoek aan een Champagnehuis

- Proeverij en bezoek aan een museum

- Unieke locaties en regio's

- Foto en videoreportage

- Goodiebags voor onderweg

 

Het evenement kost 1049,- per persoon excl. 9% BTW en omvat alles voor een chauffeur en bijrijder die één auto en hotelkamer delen.

 

Wij hebben plek voor maximaal 15 auto´s

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

Alle exclusieve en supercar gerelateerde auto's zijn welkom, wij als organisatie geven aan het recht te hebben om deelnemers te weigeren vanwege bepaalde factoren.


Terms and conditions