Bubbles & Bites tour 2023

Meguiar's Belgium & 2wrap.com zijn partner van JB Exclusive Events, voor de evenementen in 2023!

 

Zondag 13 augustus 2023 staat de 2e editie van de Bubbles & Bites tour 2023 gepland, dit evenement staat volledig in het teken van de deelnemers, hun sportieve auto's en al het moois dat Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Frankrijk te bieden hebben!

Wij gaan een mooie route rijden door de gebieden om en in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Frankrijk. Mooie locaties bezoeken en genieten van heerlijk eten op de locaties waar wij te gast zullen zijn.

 

We beginnen de dag met een heerlijk ontbijt in Kortrijk , waarna u wordt voorzien van een goed gevulde goodiebag voor onderweg. 

Hierna zullen wij beginnen aan de route, rond 13:30 zullen wij aankomen op de lunch locatie, wij zullen lunchen bij een prachtig kasteel in Frankrijk. Op de lunch locatie staat een heerlijk uitgebreide lunch voor u klaar, hierna kunt u er weer 2 uur tegenaan voordat we aan zullen komen op de eindlocatie.

Op de eindlocatie in Koksijde, waar wij rond 17:00 uur verwachten aan te komen sluiten wij deze mooie dag af met een heerlijke eindborrel met hapjes en drankjes.

 

Wilt u hier nou bij zijn of heeft u vragen over dit evenement? Neem contact met ons op via info@jbcustomizingevents.com, inschrijven is tevens mogelijk via onze website of via ons e-mailadres.

 

Tot zondag 13 augustus!

Over deze dag

Wanneer:

Zondag 13 augustus

 

Waar:

Geheime locatie in België in de buurt van de Franse grens

 

Hoe laat:

- Startlocatie 10:00 tot 11:00

- Lunch 13:30 tot 15:00

- Eindlocatie 17:00 tot 19:00

 

Prijs: € 159 per persoon ex 9% btw

 

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

Alle exclusieve en supercar gerelateerde auto's zijn welkom, wij als organisatie geven aan het recht te hebben om deelnemers te weigeren vanwege bepaalde factoren.


Terms and conditions