Bubbles & Bites tour 2023

Meguiar's Belgium & 2wrap.com zijn partner van JB Exclusive Events, voor de evenementen in 2023!

 

Zondag 13 augustus 2023 staat de tweede editie van de Bubbles & Bites tour 2023 gepland!

 

Wij gaan een mooie route rijden door de gebieden om en in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Frankrijk en wij eindigen deze mooie dag met een borrel met diverse tapas hapjes om na te praten over deze mooie dag!

 

We beginnen de dag met een heerlijk ontbijt bij in de buurt van de Franse grens, waarna u wordt voorzien van een goed gevulde goodiebag voor onderweg.

Hierna zullen wij beginnen aan de route, rond half 2 zullen wij aankomen op de lunch locatie. Op de lunch locatie staat een heerlijk uitgebreide lunch voor u klaar, hierna kunt u er weer 2 uur tegenaan voordat we aan zullen komen op de eindlocatie. Op de eindlocatie waar wij rond 5 uur verwachten aan te komen sluiten wij deze mooie dag af met een heerlijke eindborrel met hapjes en drankjes.

 

Wilt u hier nou bij zijn of heeft u vragen over dit evenement? Neem contact met ons op via info@jbcustomizingevents.com, inschrijven is tevens mogelijk via onze website of via ons e-mailadres.

 

Tot zondag 13 augustus!

 

Over deze dag

Wanneer:

Zondag 13 augustus

 

Waar:

Geheime locatie in België in de buurt van de Franse grens

 

Hoe laat:

- Startlocatie 10:00 tot 11:00

- Lunch 13:15 tot 14:45

- Eindlocatie 17:00 tot 19:00

 

Prijs: € 159 per persoon ex 9% btw

 

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

Alle exclusieve en supercar gerelateerde auto's zijn welkom, wij als organisatie geven aan het recht te hebben om deelnemers te weigeren vanwege bepaalde factoren.


Terms and conditions