Autumn tour 2023 Flemish / French Ardennes

Meguiar's Belgium & 2wrap.com zijn partner van JB Exclusive Events, voor de evenementen in 2023!

 

Zondag 15 oktober 2023 staat de 4e editie van de Autumn tour gepland, dit evenement staat volledig in het teken van de deelnemers, hun sportieve auto's en al het moois dat de Vlaamse Ardennen en de Franse Ardennen te bieden hebben!

 

Wij zullen tijdens dit evenement een mooie en uitdagende route rijden door de mooie gebieden van de Vlaamse Ardennen en de Franse Ardennen, mooie locaties bezoeken en genieten van heerlijk eten op de locaties waar wij te gast zullen zijn.

 

Wij starten dit evenement op een geheime locatie in de Vlaamse Ardennen. Op deze locatie wordt u ontvangen met een heerlijk ontbijt, waarna u wordt voorzien van een goed gevulde goodiebag. Hierna zullen wij beginnen aan de route, na ongeveer 2 uur rijden zullen wij aankomen op de lunch locatie. Op de lunch locatie staat een heerlijk uitgebreide lunch voor u klaar, hierna kunt u er weer 2 uur tegenaan voordat we aan zullen komen op de eind locatie. Op de eind locatie sluiten wij deze mooie dag namelijk af met een heerlijke eindborrel om gezellig na te genieten van de dag.

 

Wilt u hier nou bij zijn of heeft u vragen over dit evenement? Neem contact met ons op via info@jbcustomizingevents.com, inschrijven is tevens mogelijk via onze website of via ons e-mailadres.

 

Tot zondag 15 oktober 2023!

Over deze dag

Wanneer:

Zondag 15 oktober

 

Waar:

Geheime locatie in de Vlaamse Ardennen

 

Hoe laat:

- Startlocatie 10:00 tot 11:00

- Lunch 13:30 tot 15:00

- Eindlocatie 17:00 tot 19:00

 

Prijs: € 159,- per persoon ex btw

 

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

Alle exclusieve en supercar gerelateerde auto's zijn welkom, wij als organisatie geven aan het recht te hebben om deelnemers te weigeren vanwege bepaalde factoren.


Terms and conditions